Meer resultaten voor ik zoek werk in de beveiliging

ik zoek werk in de beveiliging
Beveiliging Defensie Politie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Beveiliging Defensie Politie vacatures. 465 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Beveiliging Defensie Politie. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Beveiliging Defensie Politie vacatures in Zuid-Holland NationaleVacaturebank.nl.
110 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Beveiliging Defensie Politie in de provincie / regio Zuid-Holland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Meer vacatures gevonden in de omgeving van Zuid-Holland. Medewerker beveiliging en bewaking. Het toezien op de naleving van de voorschriften door bezoekers vragen van jou: Een afgeronde MBO niveau 2 opleiding medewerker beveiliging Arbeidsvoorwaarden Ben jij op zoek naar een functie als medewerker beveiliging.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Als werkgever doen wij er alles aan om onze medewerkers zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het doen van hun werk. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij opleidings en doorgroeimogelijkheden aan. Ook hebben wij een breed aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden en zorgen wij ervoor dat onze medewerkers bij problemen deskundig worden opgevangen. Wat hebben wij te bieden? Blijkt u die beveiliger te zijn die wij zoeken, dan bieden wij uw een parttime of een fulltime contract aan, afhankelijk van uw wensen en leefsituatie. Bij ons kan u rekenen op een prima bovengemiddeld salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname in collectieve pensioensregeling en verzekeringen. Nog geen diploma? Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger.
Beveiliging Defensie Politie vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
69 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Beveiliging Defensie Politie in de provincie / regio Noord-Brabant. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Meer vacatures gevonden in de omgeving van Noord-Brabant. Safety Guard BV. strong-in bezit van een MBO diploma beveiliger of vergelijkbaar beveiliging uiteraard een mooi Salaris conform CAO Pariculiere Beveiliging Als beveiliger ben je verantwoordelijk voor het beveiligen van het De beveiligingswerkzaamheden van de medewerker beveiliging worden. 35 dagen geleden geplaatst 32 36 uur MBO Objectbeveiliger Breda. gespecialiseerd in een breed assortiment van facilitaire diensten waaronder beveiliging en/of assisteren bij aanhouding van verdachtenContacten; met politie /stadswacht, brandweer en gemeenteAdviezen; op het gebied van beveiliging. 34 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Handhaver Openbare Ruimte. Handhaving Support BV. Voor de gemeente s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een Enthousiaste handhaver met ervaring.
Beveiliging Defensie Politie Leer werkovereenkomst vacatures NationaleVacaturebank.nl.
14 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Beveiliger Van Gogh Museum. Uitzendburo de Werkstudent. mbo werk en denkniveau; In het bezit van een basis diploma beveiliging; In het bezit van BHV-diploma of bereid om te halen; Gedegen kennis van beveiligings en bewakingsprocedures en voorschriften werken op een toplocatie in Amsterdamgoed; salaris klantvriendelijke uitstraling, die graag het Van Gogh Museum ondersteunt in optimale beveiliging representatieve en flexibele beveiligers, die in bezit zijn van hun basis diploma Beveiliging. 5 dagen geleden geplaatst 16 24 uur MBO Monteur camera-alarmsystemen. Ambiuzz Uitzendbureau B.V. Onze opdrachtgever verzorgt elektronische beveiliging op locaties waar tijdelijke beveiliging gewenst is, denk aan bouwplaatsen, evenementen, Wij bieden: Uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid Werken. 35 dagen geleden geplaatst 36 40 uur MBO Inbedrijfsteller Beveiligingsinstallaties. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Inbedrijfsteller Beveiligingsinstallaties.
Beveiliger-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Miedema Assistance is op zoek naar gemotiveerde beveiligers die graag aan de slag willen in een detentie locatie voor de beveiliging van de buitenste ring. Gesponsord vacature opslaan. Beveiliger Predictive Profiling in Utrecht e.o. Securitas 9.501 reviews. In het bezit van Beveiliger 2.
Werken bij Securitas.
Beveiliging en Surveillance 84 Vacatures Bekijk vacatures Conducteur 0 Vacatures Stel Job Alert in Hospitality 12 Vacatures Bekijk vacatures Callcenter Agent 3 Vacatures Bekijk vacatures Sales 0 Vacatures Stel Job Alert in Techniek 3 Vacatures Bekijk vacatures Staf en Management 13 Vacatures Bekijk vacatures Stage 2 Vacatures Bekijk vacatures Onze medewerkers. Andra Mondria Receptioniste Mensen direct een welkom gevoel geven, dat is toch leuk! Peter Verdonschot Medewerker Operationele Administratie Ik heb altijd in de beveiliging gewerkt en ik heb eigenlijk nooit iets anders gewild.
Fulltime Beveiliging-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij HORNBACH. BEVEILIGING, WINKELSURVEILLANCE, ZZP/LOON DIENST GEZOCHT. 2.500 per maand. Beveiligings diploma Aanbevolen. Zoek jij een baan in de beveiliging als winkelsurveillance, solliciteer dan nu direct. 25 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor YM security Vacatures in Rotterdam.

Contacteer ons