Meer resultaten voor Beveiliging Werk

Beveiliging Werk
Vacatures NVD Beveiligingsgroep.
In deze verantwoordelijke functie sta je in voor de veiligheid en beveiliging van onze klanten, hun medewerkers en bezoekers. Als mobiele surveillant werk je zelfstandig en rijd je in een surveillancewagen die is uitgerust met een PDA. 26 september, 2018.
Beveiliging vacatures YoungCapital.
Alle filters wissen. Home Beroepsgroepen Beveiliging vacatures. Je hebt gezocht op.: Er zijn 8 resultaten gevonden. Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht! Vul je e-mailadres in. Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten. Ga aan de slag als fietsenstalling beheerder in Haarlem. 1066, per uur Dienstverbanden. Ben je s ochtends niet uit je bed te branden en sta je s avonds juist te springen van energie? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om de orde te bewaken? Ben je daarnaast 20-25 per week beschikbaar? Word dan beheerder bij de fietsenstalling van Haarlem station! Luchtvaartbeveiligers gezocht op Schiphol. 1217, per uur Dienstverbanden. Fulltime startersfunctie en Parttime overdag. Ben jij graag aan het werk op een van de grootste luchthavens van de wereld en wil jij bijdrage aan de veiligheid van de passagiers?
Beveiliging werk? MAATbeveiliging heeft volop werk in de beveiliging!
We hebben vacatures met beveiliging werk beschikbaar. Voor de meeste vacatures heb je het diploma Beveiliger 2 nodig, maar ook zonder dit diploma kun je solliciteren voor beveiliging werk. MAATbeveiliging biedt namelijk nog een opleidingstraject aan. Bekijk hier al onze beveiliging vacatures.
Beveiliging Defensie Politie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Beveiliging Defensie Politie vacatures. 465 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Beveiliging Defensie Politie. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Werken bij Fortas Fortas.
Acuut beveiliging nodig? 088 066 0 100. Objectbeveiliger Regio Zuid Limburg. Fortas is op zoek naar Object Beveiliger M/V voor de Regio Zuid-Limburg. Ben jij die beveiliger die het leuk vindt om de hele dag op pad zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier de volledige vacaturetekst. Mobiel Surveillant m/v regio Limburg en Nijmegen. Voor de regios NoordLimburg en Nijmegen zoeken wij kandidaten voor de functie van Mobiel Surveillant m/v 30 uur per week die samen met ons invulling willen geven aan ons motto: helderheid in veiligheid. Wil jij werken bij de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland? Lees dan de volledige vacaturetekst en solliciteer! Aan de slag als sfeerbeheerder tijdens evenementen? Wegens sterke groei zijn wij in de vorm van stewards en evenementenbeveiligers op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde sfeerbeheerders die ons team willen komen versterken. Evenementenbeveiliger m/v op oproepbasis. Als evenementenbeveiliger krijg je te maken met allerlei soorten publiek en verschillende omstandigheden. Kortom: een evenementenbeveiliger is allround, enerzijds de service verlenen aan de gasten die het evenement bezoeken en anderzijds het beveiligen van het evenement. Het is de ideale job die je kunt combineren met je vaste werk, studie en/of andere activiteiten.
Werken bij HSG Holland Security Group.
Als beveiliger heb je een zelfstandige, uitdagende, en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij ontvang je een prima salaris conform CAO particuliere beveiliging en geniet je allerlei aanvullende voordelen zoals extra korting op bijv.
Beveiliging.
Personeel in de beveiliging. Lang niet iedereen is geschikt voor beveiligingswerk en daar houdt het WerkgeversServicepunt rekening mee bij de werving en selectie van personeel. Zo brengt het werk in de beveiligingsbranche een bijzondere verantwoordelijkheid met zich mee. Mensen werken er vaak op het snijvlak van gastheerschap en handhaving.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Als werkgever doen wij er alles aan om onze medewerkers zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het doen van hun werk. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij opleidings en doorgroeimogelijkheden aan. Ook hebben wij een breed aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden en zorgen wij ervoor dat onze medewerkers bij problemen deskundig worden opgevangen. Wat hebben wij te bieden? Blijkt u die beveiliger te zijn die wij zoeken, dan bieden wij uw een parttime of een fulltime contract aan, afhankelijk van uw wensen en leefsituatie. Bij ons kan u rekenen op een prima bovengemiddeld salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname in collectieve pensioensregeling en verzekeringen. Nog geen diploma? Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen.

Contacteer ons