Zoeken naar beveiliger vacatures beveiliging

beveiliger vacatures beveiliging
Beveiliging Groningen Prohost Security Beveiligingsbedrijf.
Evenementen beveiliging vacatures. Voor verschillende vacatures! Bekijk ze direct! stuur je cv naar info@prohostsecurity.nl! Of bel 050 525 75 15. Met onze beveiliging waarborgen we jouw veiligheid en die van de samenleving. Met winkelsurveillance wordt de kans op winkeldiefstal, fraude en agressiviteit kleiner.
100 Beveiliger vacatures in Zuid-Holland Adzuna.
Beveiliger vacatures in Zuid-Holland. 100 Beveiliger vacatures in Zuid-Holland. Gerelateerde zoekopdrachten: koerier, parttime, schoonmaak, receptioniste, sport, communicatie, vastgoed, gemeente, brandweer, boa meer. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email.: uw.email@domein.nl Job alert aanmaken. Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's' Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies. Resultaten 1-10 van 100. zien per pagina en sorteer op Meest recente. RANDSTAD DEN HAAG, ZUID HOLLAND, 2511VS. Op zoek naar een afwisselende functie in de beveiliging?
Werken bij Securitas.
Beveiliging en Surveillance 82 Vacatures Bekijk vacatures Conducteur 1 vacature Bekijk vacatures Hospitality 13 Vacatures Bekijk vacatures Callcenter Agent 2 Vacatures Bekijk vacatures Sales 2 Vacatures Bekijk vacatures Techniek 2 Vacatures Bekijk vacatures Staf en Management 18 Vacatures Bekijk vacatures Stage 2 Vacatures Bekijk vacatures Onze medewerkers.
Beveiliger Vacatures Vacatures.nl.
je vindt onregelmatige diensten en het werken op feestdagen geen. Direct solliciteren via Vacatures.nl. 7 uur geleden meer. Toon alle vacatures in Uden. Met spoed gezocht: Beveiligers. Prefense Beveiliging Rotterdam. BEVEILIGER Locatie: Rotterdam en omstreken Wij staan voor veiligheid. Allround beveiliger: Diploma Beveiliger 2.
Vacatures NVD Beveiligingsgroep.
Staat er op dit moment niets geschikts voor je bij, maar ben je geïnteresseerd om bij NVD Beveiligingsgroep te werken, dan raden wij je aan het overzicht in de gaten te houden. Bekijk alle openstaande vacatures. Zelfstandig Mobiel Surveillant ZZP. Ben jij ZZPer in regio Berkel Rodenrijs? Heb jij deze zomer tijd voor een mooie klus bij NVD op de afdeling Mobiele Surveillance? Dan is deze kans iets voor jou! Wij zoeken met spoed een ZZP Mobiel Surveillant. 19 juni, 2018. In deze functie verwerk en behandel jij een grote diversiteit aan binnenkomende meldingen, zoals technische meldingen, tijdscontrole meldingen en servicemeldingen van externe opdrachtgevers. 31 mei, 2018. Ben jij geïnteresseerd in veiligheid? Ben jij benieuwd hoe wij hiervoor zorgen? NVD biedt zijn opdrachtgevers veiligheid in de breedste vorm. Als beveiliger signaleer jij gevaarlijke of ongewenste situaties en neem je de juiste maatregelen.
Vacature Beveiliger RJ Safety Security.
Hecht jij net als ons veel waarde aan Slimme Preventie, Snelle Actie en zit het bewaken van de veiligheid, orde en rust jou in het bloed? Ben jij daarnaast in het bezit van een diploma MBO-2 Beveiliging en heb je geen moeite met onregelmatige werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou voor invulling van onze vacature Beveiliger!
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security.
Werken bij Trigion Beveiliging.
Maak jij Nederland een stukje veiliger? Werken bij Trigion Beveiliging Receptieservices. Als objectbeveiliger houd je toezicht in het openbaar gebied van de opdrachtgever en je signaleert afwijkende en ongewenste situaties. Je weet op de juiste manier op te treden en onveilige situaties te beëindigen. Daarnaast ben je het visitekaartje van de organisatie en zorg je ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Lees meer Bekijk vacatures.

Contacteer ons