Meer resultaten voor werken in beveiliging

werken in beveiliging
Beveiliging werk? MAATbeveiliging heeft volop werk in de beveiliging!
Ben je zoekende naar beveiliging werk? Oftewel een goede baan in de beveiliging in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Dan ben je bij MAATbeveiliging aan het juiste adres, we helpen je namelijk graag aan beveiliging werk. MAATbeveiliging is dé specialist op het gebied van winkelbeveiliging in de Randstad.
Beveiliging vacatures YoungCapital.
Landelijk dus ook bij jou in de buurt Dienstverbanden. Parttime overdag en Weekendwerk. Lijkt het jou gaaf om als beveiliger opgeleid te worden zodat je komt te werken op festivals zoals Paaspop, 7th Sunday, Dance Valley, Solar, Extrema en Ground Zero of wil jij de beveiliging verzorgen bij voetbalwedstrijden van bijvoorbeeld Ajax en NEC?
Vacatures Beveiliging Werk in Beveiliging Monsterboard.
Werken in de beveiliging klinkt wellicht als een spannend beroep, maar juist door de aanwezigheid van beveiligers gebeurt er meestal niet zo veel. Wie interesse heeft in vacatures beveiliging moet de benodigde papieren hebben om in de branche aan de slag te kunnen.
Vacatures NVD Beveiligingsgroep.
Staat er op dit moment niets geschikts voor je bij, maar ben je geïnteresseerd om bij NVD Beveiligingsgroep te werken, dan raden wij je aan het overzicht in de gaten te houden. Bekijk alle openstaande vacatures. NVD biedt nu ook Hospitality Services aan bij opdrachtgevers! Opdrachtgevers van NVD kunnen de receptiediensten uitbesteden aan NVD. Als Medewerker Hospitality Services ben jij onder andere verantwoordelijk voor een representatief ontvangst van bezoekers. 11 oktober, 2018. Installatiemonteur Beveiliging in Berkel en Rodenrijs. Als beveiligingsmonteur sta jij garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Bij ons kan u rekenen op een prima bovengemiddeld salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname in collectieve pensioensregeling en verzekeringen. Nog geen diploma? Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger.
Beveiliging-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Beveiliging / Politie / Gemeente. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je hebt relevante, recente werkervaring in een soortgelijke functie. 18 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor BOP Beveiliging Vacatures in Enkhuizen. Lees meer over werken bij BOP Beveiliging.
Werken bij Securitas.
Peter Verdonschot Medewerker Operationele Administratie Ik heb altijd in de beveiliging gewerkt en ik heb eigenlijk nooit iets anders gewild. Eva Staats Centralist Dispatch Iedere melding is een uitdaging en een goede afloop geeft mij iedere keer veel voldoening. Stijn van der Aa Centralist meldkamer We werken in een hoog tempo.
Werken bij Trigion Beveiliging.
Maak jij Nederland een stukje veiliger? Werken bij Trigion Beveiliging Receptieservices. Als objectbeveiliger houd je toezicht in het openbaar gebied van de opdrachtgever en je signaleert afwijkende en ongewenste situaties. Je weet op de juiste manier op te treden en onveilige situaties te beëindigen.

Contacteer ons