Resultaten voor beveiliging werk en opleiding

beveiliging werk en opleiding
Opleiding beveiliging.
Als beveiliger in opleiding ben je vanaf de eerste dag aan een praktijkopleider in een erkend leerbedrijf gekoppeld. Niveau 1 is bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op een functie in de beveiliging of die extra voorbereiding nodig hebben voor niveau 2. De differentiatie toezichthouder is gericht op het werk van stadswachterd e.d, die toezicht houden op openbare orde en veiligheid.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Als werkgever doen wij er alles aan om onze medewerkers zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het doen van hun werk. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij opleidings en doorgroeimogelijkheden aan. Ook hebben wij een breed aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden en zorgen wij ervoor dat onze medewerkers bij problemen deskundig worden opgevangen. Wat hebben wij te bieden? Blijkt u die beveiliger te zijn die wij zoeken, dan bieden wij uw een parttime of een fulltime contract aan, afhankelijk van uw wensen en leefsituatie. Bij ons kan u rekenen op een prima bovengemiddeld salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname in collectieve pensioensregeling en verzekeringen. Nog geen diploma? Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn.
Beveiliging werk? MAATbeveiliging heeft volop werk in de beveiliging!
Beveiliging werk van MAATbeveiliging. Bij MAATbeveiliging ben je actief en werkzaam in een vestiging van een grote winkelketen. Het is van belang dat de derving en winkeldiefstal wordt teruggedrongen, maar ook dat je een goede bijdrage levert aan een aangename, prettige en veilige winkelomgeving voor de klanten en het personeel.
Werken als beveiliger? Consolid.nl.
Wij rekenen op jou! De ene keer werk je alleen, de andere keer in een team. Je werkt bovendien op. verschillende locaties, bijvoorbeeld: scholen, winkels, luchthavens en overheidsinstanties. Elke dag is anders! WHAT'S' IN IT FOR YOU? Contract voor minimaal 30 uur per week. Prima uurloon conform CAO mét diverse toeslagen. Een baan vól afwisseling. Opleidings en doorgroeimogelijkheden. Via de Consolid Academy behaal je: Beveiligingsdiploma, EHBO, BHV, VCA en zijn er workshops, zoals security awareness / security profiling. Of, lekker out of the box, je volgt tijdens jouw loopbaan een opleiding tot vrachtwagenchauffeur of zelfs dronepiloot!
Ik wil werken in de beveiliging op Schiphol, welke opleiding is geschikt? Springest.
Hallo" graag zou ik willen gaan werken in de beveiliging op o.a. schiphol en ook daar een opleiding voor willen volgen.Ben schilder geweest maar het bedrijf ging over de kop en zit nu zonder werk. Kan per direct beginnen en heb geen strafblad.
Beveiliging Defensie Politie Leer werkovereenkomst vacatures NationaleVacaturebank.nl.
mbo werk en denkniveau; In het bezit van een basis diploma beveiliging; In het bezit van BHV-diploma of bereid om te halen; Gedegen kennis van beveiligings en bewakingsprocedures en voorschriften werken op een toplocatie in Amsterdamgoed; salaris klantvriendelijke uitstraling, die graag het Van Gogh Museum ondersteunt in optimale beveiliging representatieve en flexibele beveiligers, die in bezit zijn van hun basis diploma Beveiliging.
Opleiding Beveiliger-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Securitas 9.416 reviews. Jij bent bereid de opleiding Beveiliger 2 via Securitas te behalen indien je al de opleiding Beveiliger 2 volgt via een andere instantie en alleen nog op zoek. Gesponsord vacature opslaan. Opleiding beveiliger met baangarantie! MAATbeveiliging 15 reviews. Baanperspectief bij het behalen van je opleiding; Word jij na een eerste selectie aangenomen voor de opleiding. Gesponsord vacature opslaan. Ter Inschrijving: Opleiding Machinist, regio Groningen. Consolid 48 reviews. Opleiding tot treinmachinist bij Arriva. De opleiding kan gevolgd worden met behoud van uitkering. Fulltime beschikbaar vanaf de start van de opleiding. Gesponsord vacature opslaan. Wil jij Beveiliger worden, dan is Excellence opzoek naar jou. Als Aspirant Beveiliger volg je de opleiding Beveiliger 2. Binnenkort starten we weer met de opleiding tot Beveiliger. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Excellence Security Vacatures in Nederland. Lees meer over werken bij Excellence Security. Beveiliger in Opleiding. Hofstad Security B.V. Den Haag Escamp. Wij verzorgen de opleiding tot beveiliger op MBO2 niveau. Dit is een erkende MBO2 opleiding. Heb je altijd al in de beveiliging willen werken.
Waarom Securitas Werken bij Securitas.
Beveiliging en Surveillance. Staf en Management. Stage en Opleiding. Wat heeft Securitas te bieden? Onze medewerkers vertellen. Opleidingen en Trainingen. Favorieten Job Alert. Wat heeft Securitas te bieden. Wat heeft Securitas te bieden? Securitas staat voor snelle ontwikkeling en innovatie.

Contacteer ons