Resultaten voor beveiliging werken en leren

beveiliging werken en leren
Beveiliger Beroepen in Beeld.
Waar werk je? Als beveiliger kun je werken bij allerlei soorten bedrijven en organisaties. Denk aan: winkelbeveiligingmobiele, surveillance, portiers en receptiediensten, particuliere alarmcentrales, advies recherche en schadeonderzoekbureaus, evenementenbeveiliging, luchthavenbeveiliging, arrestantenverzorging op een politiebureau, Deze opleiding heb je nodig. Voor dit beroep is er een opleiding op Niveau 2.
UWV KUVA Beveiligingsopleidingen.
Wil je graag in de beveiliging werken dan ben je voor beide situaties bij ons in goede handen. Indien je over een scholingsvoucher beschikt klik dan hier. Bij ons bestaat de mogelijkheid om te leren en te werken, ook wel een BBL-traject genoemd.
Beveiliger bbl, mbo ROC Midden Nederland.
Beveiliging van objecten. Leren, Loopbaan en Burgerschap. Arbo, kwaliteitszorg en hulpverlening inclusief compleet BHV-diploma. Meer informatie: Meer weten over de beveiligingsbranche. Je bent ongeveer 80% van je studie aan het werk en de resterende tijd volg je lessen op school. Je leert dus vooral door te doen. Deze leerroute wordt ook wel de beroepsbegeleidende leerweg bbl genoemd. Het bedrijf waar je gaat werken, moet een erkend leerbedrijf zijn.
Alpha Security Bewaking en beveiliging.
Zoekt u een gerenommeerd en kwalitatief hoogwaardig beveiligingsbedrijf? Met personeel dat de veiligheid kan handhaven, maar ook respect toont en empatisch is? Dan bent u bij Alpha Security aan het juiste adres. U kunt ons inhuren voor vrijwel alle soorten beveiliging, van objectbeveiliging tot straatcoaches, van persoonsbeveiliging tot brandwachten.
Security Services Werken bij G4S.
Op luchthavens, zorginstellingen, overheidsgebouwen, kantoorpanden en openbare ruimtes komen dagelijks grote stromen mensen. Op deze plekken staan onze Security Services medewerkers 24 uur per dag klaar om bij te dragen aan de veiligheid. Onze beveiligers zijn niet alleen specialisten op het gebied van veiligheid maar hebben vaak ook een gastvrije rol. Help jij ons Nederland veiliger te maken? Beveiliger in opleiding Shell Amsterdam. Heb jij altijd al willen werken op een locatie waar veiligheid nummer één is?
Vacatures bij Safe Beveiliging in Barendrecht.
Verder zou het fijn zijn als je kennis van zwakstroom, elektronica, netwerken en hard en software-toepassingen hebt. Maar als dat niet zo is, gaan we het je leren. Een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving. Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie. Bij Safe Beveiliging kom je terecht in een open en informele organisatie waarbij samen werken en plezier hebben in het werk centraal staan.
Aan de slag als beveiliger in de hospitality branche? Werk-leertraject in Amsterdam.
Zo gaat het leren niet alleen sneller, maar is het ook nog leuker! Naast alle verschillende vaardigheden, is ook je persoonlijke en professionele ontwikkeling erg belangrijk. Voor jezelf, maar ook voor ons. Persoonlijke begeleiding is erg belangrijk en daar gaat een YoungCapital Talentmanager jou mee helpen. Zo bereiden jullie samen gesprekken voor en stel je leerdoelen op. De Talentmanager is ook jouw directe aanspreekpunt en coach binnen YoungCapital. Wat maakt jou een goede Security Host? Jij herkent ongewenst of afwijkend gedrag meteen en jij onderneemt meteen actie. Je bent alert, maar straalt ook rust, vriendelijkheid en gastvrijheid uit. Wat wij vragen.: Je hebt een afgeronde VMBO Opleiding. Voor dit traineeship is geen werkervaring vereist. Je bent minimaal 18 jaar. Dit is de minimale leeftijd om in de beveiliging aan de slag te mogen.;
Beveiliger/Security BOL Aventus.
Met je diploma Beveiliger 2 mag je werken bij beveiligingsbedrijven, bijvoorbeeld als.: winkelsurveillant, zoals bij winkels of winkelcentra. beveiliger van geld en waarde transport. beveiliger op een particuliere alarmcentrale. evenementenbeveiliger bij concerten, feesten en festivals. horecaportier bij cafés en discotheken. mobiele surveillant, vaak s avonds en s nachts op industrieterreinen. objectbeveiliger, zoals scholen, ziekenhuizen en grote bedrijven. beveiliger in de gevangenis / huis van bewaring. arrestantenverzorger op een politiebureau. Hoe ziet de opleiding er uit? Bij Aventus doe en leer je in je opleiding Beveiliger van alles. wettelijke Kaders strafrecht, strafvordering, rechtspraak in Nederland etc. beveiliging van objecten toegangscontrole, brandpreventie, surveilleren etc. waarnemen leren observeren en gericht waar te nemen.

Contacteer ons