Op zoek naar werken en leren beveiliging?

werken en leren beveiliging
Beveiliger/Security BOL Aventus.
Met je diploma Beveiliger 2 mag je werken bij beveiligingsbedrijven, bijvoorbeeld als.: winkelsurveillant, zoals bij winkels of winkelcentra. beveiliger van geld en waarde transport. beveiliger op een particuliere alarmcentrale. evenementenbeveiliger bij concerten, feesten en festivals. horecaportier bij cafés en discotheken. mobiele surveillant, vaak s avonds en s nachts op industrieterreinen. objectbeveiliger, zoals scholen, ziekenhuizen en grote bedrijven. beveiliger in de gevangenis / huis van bewaring. arrestantenverzorger op een politiebureau. Hoe ziet de opleiding er uit? Bij Aventus doe en leer je in je opleiding Beveiliger van alles. wettelijke Kaders strafrecht, strafvordering, rechtspraak in Nederland etc. beveiliging van objecten toegangscontrole, brandpreventie, surveilleren etc. waarnemen leren observeren en gericht waar te nemen.
intelligentsecurity.nl.
Security Services Werken bij G4S.
Op luchthavens, zorginstellingen, overheidsgebouwen, kantoorpanden en openbare ruimtes komen dagelijks grote stromen mensen. Op deze plekken staan onze Security Services medewerkers 24 uur per dag klaar om bij te dragen aan de veiligheid. Onze beveiligers zijn niet alleen specialisten op het gebied van veiligheid maar hebben vaak ook een gastvrije rol. Help jij ons Nederland veiliger te maken? Beveiliger in opleiding Shell Amsterdam. Heb jij altijd al willen werken op een locatie waar veiligheid nummer één is?
Leerwerkbedrijf ss Rotterdam.
Een unieke plek om te leren. Het ss Rotterdam heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en biedt ieder jaar heel veel scholieren en mbo-/hbo studenten een leer-werkplek. Hiermee zijn we één van de grootste leer-werkbedrijven van Nederland. Stage aan boord van het ss Rotterdam. De mogelijkheden om stage te lopen aan boord van het schip zijn groot. Er zijn bijvoorbeeld stageplaatsen op het gebied van beveiliging, facilitaire dienstverlening, secretarieel, maintenance, marketing, horeca of toerisme.
Trigion Academie Trigion.
Werken in de bouw en installatie. Werken in de facilitaire dienstverlening. Werken in facility management. Werken bij schoonhouden. Werken in de catering. Werken in de horeca. Werken in de beveiliging. Bouw en installatie. Quick Response Team. Integrated Facility Management. Virtual Close Protection.
UWV KUVA Beveiligingsopleidingen.
Wil je graag in de beveiliging werken dan ben je voor beide situaties bij ons in goede handen. Indien je over een scholingsvoucher beschikt klik dan hier. Bij ons bestaat de mogelijkheid om te leren en te werken, ook wel een BBL-traject genoemd.
De mooiste banen in de beveiliging! Werken en leren.
Werken en leren. Wij bieden studenten en leerlingen in de beveiligingsbranche een leer en werkomgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen tot echte beveiligingsprofessionals. Volg jij een MBO opleiding in de richting elektrotechniek of particuliere beveiliging? Of wil je juist een carrière-switch maken?
Leerbanen.
U volgt een opleiding tot het niveau startkwalificatie, lees hier meer over op lerenenwerken.nl. U behaalt een diploma of een erkend certificaat. U doet werkervaring op. U heeft na uw opleiding minimaal een halfjaar een baan. Meer over leren en werken.

Contacteer ons