Meer resultaten voor beveiliging opleiding

beveiliging opleiding
Beveiliger Drenthe College.
BBL: Tijdens je BBL opleiding bij Drenthe College doe je je beroepspraktijkvorming bij je eigen werkgever. Je hebt een arbeidsovereenkomst voor 18 tot 20 uur per week bij een werkgever die geaccrediteerd is voor de branche waarvoor jij je opleiding volgt.
Beveiliger niveau 2 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Na een alarmmelding verwachten mensen dat jij weet hoe er gehandeld moet worden. De opleiding Beveiliger valt onder de Uniformberoepen, een verzamelnaam voor de opleidingen Beveiliger, Coördinator Beveiliging en Handhaver Toezicht en Veiligheid. Voeg toe aan favorieten Verwijderen van de favorieten.
Beveiliger BOL niveau 2 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Na de opleiding. Na je opleiding kun je verder studeren op niveau 3. Bij de beveiligingsopleidingen kun je kiezen uit Coördinator Beveiliging of Handhaver Toezicht en Veiligheid. Er zijn op dit moment geen meeloopdagen beschikbaar voor deze opleiding. Hou deze pagina in de gaten.
Beveiliger ROC Friese Poort.
Ervaringen van onze studenten. De beveiliging bij evenementen vind ik het leukste. Als ik in het eerste jaar de opleiding niet leuk vind, kan ik dan makkelijk overstappen naar een andere opleiding? Hoe kan ik mij aanmelden voor een opleiding?
Beveiliging Toezicht: ROC West-Brabant.
De opleiding tot beveiliger is de basisopleiding voor het werken in de particuliere beveiliging. Jouw werkomgeving is breed, denk aan: winkelbeveiliging, mobiele surveillance, portiers en receptiediensten, particuliere alarmcentrales, advies recherche en schadeonderzoekbureaus, evenementen en luchthavenbeveiliging. Werken in de beveiliging bij Defensie.
MBO opleiding Beveiliger niveau 2 Da Vinci College.
Lees pagina voor. Met deze opleiding kan je ook doorstromen naar mbo niveau 3 Coördinator beveiliging op het Da Vinci College. Ga je liever werken? Met deze opleiding kan je aan de slag bij een beveiligingsbedrijf of bij een bedrijfsbeveiligingsdienst van een grote organisatie.
Beveiliging mboRijnland.
Studeren bij mboRijnland. Studeren in het buitenland. Toon zoekbalk Toon menu. Niveau 2 BOL BBL 2 jaar Alphen aan den Rijn Gouda Leiden Zoetermeer. Niveau 3 BOL 3 jaar Alphen aan den Rijn. mboRijnland méér dan mbo. Toerisme en Recreatie.
Beveiliger ROC Nova College.
Daarover krijg je informatie als je bent toegelaten tot de opleiding. Zie voor informatie over studiefinanciering, les en cursusgeld etc. De kosten voor lesmateriaal en eventuele vrijwillige bijdrage zijn voor de totale opleiding en verschillen per richting die je kiest in je opleiding.

Contacteer ons