Resultaten voor vacature beveiliger in opleiding

vacature beveiliger in opleiding
Waarom Securitas Werken bij Securitas.
Stage en Opleiding. Wat heeft Securitas te bieden? Onze medewerkers vertellen. Opleidingen en Trainingen. Favorieten Job Alert. Wat heeft Securitas te bieden. Wat heeft Securitas te bieden? Securitas staat voor snelle ontwikkeling en innovatie. Voor een nieuwe manier van beveiligen waarbij we goed naar onze klanten luisteren. Hierbij steunen we op mensen die kennis en techniek weten in te zetten om zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de verschillende slimme beveiligingsoplossingen.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security.
Beveiliger In Opleiding vacatures Simply Hired.
Reageer dan op de vacature Opleiding evenementenbeveiliger. Jouw dag als parttime beveiliger op evenementen ziet er als volgt uit. Opleiding Beveiliger met baangarantie, Zeeuws Vlaanderen. The Hospitality Company BV Zeeuws-Vlaanderen. In de regio Zeeuws Vlaanderen zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten, die met behoud van hun uitkering een opleiding tot beveiliger.
Werken bij FacilicomBeveiliging in opleiding Amsterdam e.o. Beveiliging in opleiding Amsterdam e.o. Werken bij Facilicom.
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar échte toppers! Zie jij een carrière in de beveiliging wel zitten? bent enthousiast en gemotiveerd om de opleiding Beveiliger 2 te halen en Beveiliger te worden. bent in het bezit van rijbewijs B óf hiermee bezig en verwacht deze op korte termijn te behalen.
Beveiliging Defensie Politie Leer werkovereenkomst vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als Servicemonteur Beveiliging heb je een uitdagende functie met veel waardering Dan willen we je graag leren kennen! vacature aanbieden, we zoeken namelijk naar een ervaren Servicemonteur Beveiliging Kom jij graag in contact met mensen en zit oplossingsgericht werken in je Je houdt de klant op de hoogte over de voortgang van het werk. 46 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Onderhoudsmedewerker Beveiliging. Ambiuzz Uitzendbureau B.V. pré, bij ons te behalenCompetenties: Zelfstandig kunnen werken Onze opdrachtgever verzorgt elektronische beveiliging op locaties waar tijdelijke beveiliging gewenst is, denk aan bouwplaatsen, evenementen., 35 dagen geleden geplaatst 36 40 uur MBO Objectbeveiliger. Safety Guard BV. bereid om op onregelmatige tijden te werken, inclusief nachten, het kunnen werken met de standaard ICT pakketten op een computer strong-in bezit van een MBO diploma beveiliger of vergelijkbaar beveiliging het werken met een CCTV systeem.
Opleiding Beveiliger-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Gesponsord vacature opslaan. Beveiliger ongediplomeerd Utrecht in Utrecht e.o. Securitas 9.416 reviews. Jij bent bereid de opleiding Beveiliger 2 via Securitas te behalen indien je al de opleiding Beveiliger 2 volgt via een andere instantie en alleen nog op zoek.
Opleiding Beveiliging Bewaking vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Wij verwachten van een Werkvoorbereider Beveiliging dat je minimaal Daarnaast verwachten we dat: Je beschikt over minimaal een opleiding Als werkvoorbereider bij de afdeling Beveiliging stel je project en. 28 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Opleiding Beveiliger met baangarantie! Schrijf je snel in!
Aspirant Beveiliger-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Gemotiveerd bent om de opleiding tot beveiliger te volgen of al in het bezit ben van het beveiliger 2 diploma, ABM of bezig met de opleiding tot Beveiliger 2. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor G4S Vacatures in De Meern.

Contacteer ons