Resultaten voor vacature beveiliging werken leren

vacature beveiliging werken leren
Beveiliging werk? MAATbeveiliging heeft volop werk in de beveiliging!
We hebben vacatures met beveiliging werk beschikbaar. Voor de meeste vacatures heb je het diploma Beveiliger 2 nodig, maar ook zonder dit diploma kun je solliciteren voor beveiliging werk. MAATbeveiliging biedt namelijk nog een opleidingstraject aan. Bekijk hier al onze beveiliging vacatures.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security. Voor meer informatie kun je terecht bij EXCELLENCE Academie. Wij bieden doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en stimuleren al onze beveiligers om zich verder te ontwikkelen. U kunt trainingen opleidingen volgen en tijdens uw studie kunt u veel praktijkervaring opdoen. Leren doen wij niet alleen, maar met elkaar.
Werken bij FacilicomBeveiliger zonder diploma Amsterdam Beveiliger zonder diploma Amsterdam Werken bij Facilicom.
Tijdens de opleiding ga je werken en leren combineren en is het de bedoeling om binnen een jaar het MBO diploma Beveiliger 2 te behalen. Als aspirant beveiliger wordt je gekoppeld aan een zeer ervaren collega. Deze gaat je wegwijs maken binnen het vak. Je leert bepaald gedrag herkennen, hoe je moet inspelen op situaties die dreigen te escaleren, hoe te handelen bij diefstal of een reanimatie maar ook hoe gastheerschap en beveiliging op professionele wijze gecombineerd worden. Qua taken kun je denken aan het lopen van rondes, het aanspreken van bezoekers op hun gedrag of het visiteren van personeel. Uiteraard fungeer jij ook als eerste aanspreekpunt bij mensen die de weg kwijt zijn of help je een verloren kind weer de weg terug te vinden naar zijn moeder. Als beveiliger ben jij van alle markten thuis. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar ├ęchte toppers!
Werken leren Elie Beveiliging.
Mobile Surveillant M/V 38 uur. Wil je niet meer elke dag in de schoolbanken zitten en heb je ambitie om in de beveiliging te werken? Pak dan deze unieke kans! In september a.s. starten wij weer met een nieuwe opleiding tot beveiliger. Tijdens deze opleiding volg je een dag in de week theorielessen op ons kantoor in Goes en gedurende de opleiding doe je praktijkervaring op, daarna kan je je verder ontwikkelen tot specialist in havenbeveiliging. Goed Nederlands in woord en geschrift. In het bezit van rijbewijs B. Flexibel en stressbestendig. Goede sociale vaardigheden. Onbesproken gedrag een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Woonachtig in omgeving Goes, Middelburg of Vlissingen. Leuke uitdagende baan in een enthousiast team. Salaris gedurende de opleiding. Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO. Afwisselende baan met uitzicht op vast dienstverband. Acquisitie n aar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Security Services Werken bij G4S.
tot 40 uur. Ben jij die gastvrije beveiliger die stevig in zijn schoenen staat en houdt van afwisseling? Solliciteer dan nu direct! G4S is op zoek naar een objectbeveiliger die het. Alle Security vacatures. Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?
Waarom Securitas Werken bij Securitas.
Securitas hecht dan ook veel waarde aan haar human capital en zal je als medewerker proberen te inspireren, motiveren en ondersteunen om zo jouw persoonlijke en gezamenlijke ambities te realiseren. Werken bij Securitas. Met ambitie je toekomst in. Wij investeren in jou. Bij Securitas grijpen we elke dag als een nieuwe kans om nog beter te worden in wat we doen. We zijn de kennisleider in beveiliging en dat komt door het ontwikkelen van de juiste vaardigheden, expertise en kennis van onze medewerkers.
Opleiding Beveiliger-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Wij verzorgen de opleiding tot beveiliger op MBO2 niveau. Dit is een erkende MBO2 opleiding. Heb je altijd al in de beveiliging willen werken. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Hofstad Security B.V. Vacatures in Den Haag Escamp.
Beveiliging Defensie Politie Leer werkovereenkomst vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als Servicemonteur Beveiliging heb je een uitdagende functie met veel waardering Dan willen we je graag leren kennen! vacature aanbieden, we zoeken namelijk naar een ervaren Servicemonteur Beveiliging Kom jij graag in contact met mensen en zit oplossingsgericht werken in je Je houdt de klant op de hoogte over de voortgang van het werk.

Contacteer ons